Şanlıurfalı iş insanı İbrahim Ulusoy, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Ulusoy mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Basınımız; halkımızın doğru, tarafsız ve ilkeli bilgiye ulaşmasında en önemli köprülerden biridir. Toplumun gözü, kulağı ve sesi olan gazetecilerimiz; demokrasinin güçlenmesi, kamuoyunun aydınlatılması ve toplumsal sorumluluğun gelişmesi adına hayati bir görev üstlenmektedir.
Bu anlamlı günde, gece gündüz demeden emek veren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı yürekten kutluyorum. Zor şartlarda bile meslek onurunu koruyarak görev yapan değerli gazetecilerimize sağlık, huzur ve başarı dolu bir meslek hayatı diliyorum.
Tarafsız, özgür ve sorumlu basının her zaman yanında olduğumu bir kez daha ifade ediyor; tüm basın emekçilerine teşekkürlerimi sunuyorum.”
0 Yorum